Minőségpolitika

A Fluart Innovative Vaccines Kft.
minőségpolitikája

 cropped-fluart_logo-1.jpg

Folyamatos minőségjavítás: minőségi programunk célja, hogy kiváló minőségű, hatékony és biztonságos terméket állítsunk elő. Ehhez minőségi előírásainkat, szabályozásainkat folyamatosan pontosítjuk, a hibák tapasztalatait beépítjük a rendszerünkbe.

Legfontosabb a beteg: mindannyian úgy dolgozunk nap mint nap, hogy tudjuk, termékgyártásunk célja gyermekeink és szüleink biztonsága. Ennek érdekében a technológiai és dokumentációs fegyelem betartását megköveteljük egymástól és önmagunktól.

Ugrásszerű fejlődés: feladatunknak tekintjük a jelenlegi technológiai folyamatainkat a jövő elvárásai szerint fejleszteni, így a hozott, hosszú idő óta töretlen technológiai háttér fejlesztését nagyobb lépésekben igyekszünk javítani, amely a következő generációs kihívásoknak hosszú időn át is meg fog felelni.

Alkalmas berendezések: cégünk kvalifikált berendezésekkel és kalibrált eszközökkel biztosítja, hogy a gyártás kézben tartott legyen. Gyártási folyamatainkat validáljuk. Új berendezések beszerzése alkalmával igazoljuk annak alkalmasságát, technológiánkba való illeszkedését.

Rendszeres oktatás: munkatársainkat folyamatosan tovább képezzük, mind a tudomány, mind a szabályozási háttér folyamatos változásainak megismerésére ösztönözzük. Munkánk során szerzett tapasztalatainkat megosztjuk egymással a minőségi termelés biztosítása érdekében.

Termékbiztonság: termékeinket nem csak a gyártás során követjük nyomon, hanem a raktározás és szállítás során is gondoskodunk annak megfelelőségéről a készítmények minőségét megőrző berendezések alkalmazásával. Saját szállítási láncunkkal biztosítjuk, hogy a hamisítás lehetőségét kizárjuk. Ellenőrzési folyamataink során minden alkalommal megbizonyosodunk az általunk gyártott termék ártalmatlanságáról.