FENNTARTHATÓSÁG

Megújuló energia

A Fluart-nál a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk túlmutat a napenergián. A legmodernebb hőszivattyú-technológiát is alkalmazzuk, hogy tovább növeljük az energiahatékonyságot oltóanyag gyártó üzemünkben. A hőszivattyúk lehetővé teszik számunkra a környezet látens hőjének hasznosítását, ami költséghatékony és környezetbarát alternatívát jelent a hőmérséklet-szabályozás és a különböző folyamatok számára. A hőszivattyúk és a napelemek együttes alkalmazásával nemcsak a szén-dioxid-kibocsátást csökkentjük, hanem az energiafogyasztást is optimalizáljuk, ami még nagyobb költségmegtakarítást és kisebb ökológiai lábnyomot eredményez. A megújuló energia és az innovatív technológiák harmonikus ötvözésével példát mutatunk arra, hogy az iparági vezetés miként képes pozitív változásokat előidézni, és egy egészségesebb, fenntarthatóbb jövő útját egyengetni.

FENNTARTHATÓSÁG

Vízhatékony gyártás

A gyógyszeripar vízigénye jelentős, mivel a gyártási folyamatokhoz elengedhetetlen a magas minőségű víz használata. Az elmúlt években vállalatunk elkötelezetten dolgozott a fenntarthatóság és környezetvédelem jegyében, aminek eredményeképpen 42%-kal sikerült csökkentenünk vízfelhasználásunkat. Ezt a kiemelkedő eredményt a különböző technológiai vizek újrafelhasználásával értük el, amelyek révén nemcsak környezetbarát módon működünk, hanem hozzájárulunk az erőforrások hatékonyabb felhasználásához is.

FEJLESZTÉS

Oktatás és képzés

A Fluart-nál a munkatársak oktatása és képzése, valamint korszerű munkakörülmények megteremtése kiemelt fontosságúak a sikeres és hatékony vállalati működés szempontjából. A folyamatos tanulás és fejlődés lehetőségei nemcsak a szervezet teljesítményét növelik, hanem hozzájárulnak a munkavállalók elkötelezettségéhez és motivációjához is. A rendszeres képzés, strukturált programokon keresztül valósul meg, amelyek célja a munkatársak szaktudásának bővítése, a friss információkhoz és technológiákhoz való alkalmazkodás, valamint a szakmai színvonal folyamatos emelése. Online tanfolyamok, workshopok, mentorprogramok vagy szakértői előadások segítik a munkatársakat a változó környezethez való alkalmazkodásban és a szakmai fejlődésben.

FLUART

Társadalmi felelősségvállalás

A Fluart elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett, különös tekintettel a humán influenza oltóanyagok gyártására. Az oltóanyagok széles körű hozzáférhetősége és hatékonysága mellett a vállalat kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra és proaktívan részt vesz társadalmi tájékoztatási kampányokban.

PILISBOROSJENŐ

Támogatás

Cégünk elkötelezett amellett, hogy hozzájáruljon a helyi közösség fejlődéséhez és jólétéhez. Központunk is itt található, és szívünkön viseljük a környék iránti felelősségünket. Nemcsak üzleti vállalkozásként működünk itt, hanem aktív résztvevői vagyunk a helyi események támogatásának és a közösség életének gazdagításának. Munkahelyeket teremtünk a helyi és környékbeli munkaerő számára, elősegítve ezzel a gazdasági stabilitást és a fenntartható fejlődést a régióban.

Az általunk nyújtott további támogatások tudományos események, konferenciák és szakmai kezdeményezésekkel kapcsolatosak országszerte.

Scroll to Top