Történetünk

A Fluart Innovative Vaccines Kft. Magyarország egyetlen olyan gyógyszer-, biotechnológia és élettudományi kutatással foglalkozó vállalkozása, amely úttörő az influenza elleni oltóanyag kutatásban és gyártásban. Betekintést nyújtunk a vállalatunk múltjába és örökségébe, amelyek alapjaiként szolgálnak jelenlegi tevékenységeinknek. A vállalat történetének során számos mérföldkövet értünk el, amelyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma egy sikeres és elismert gyógyszeripari szereplőként tevékenykedjünk.

Bemutatkozunk

A Fluart elkötelezett, a magas minőségű termékek előállítása iránt, és támogató, fejlődésorientált munkakörnyezetet biztosít munkavállalói számára.

Vezetőség

Fluart kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező vezetőség irányítása alatt működik a gyógyszeripar területén. A cég stratégiai irányvonalát és függetlenségét a tulajdonosok határozzák meg, lehetővé téve számukra a fenntartható és nyereséges növekedést, valamint az általános vállalati célok elérését.

Minőség

A Fluart elkötelezett a magas minőségű termékek előállítása iránt, és a GMP (Good Manufacturing Practice) alapelveit szigorúan betartva biztosítja gyártási folyamatainak kifogástalan minőségét. Szakértő csapatunk és jól képzett személyzetünk garancia a GMP szabványoknak való megfelelésre, biztosítva, hogy termékeink magas minőségi szinten kerüljenek előállításra.

Fluart, mint munkahely

Kiválóságra és hatékonyságra összpontosítunk. Munkavállalóink elkötelezettek, képzettek és tapasztaltak, biztosítva a magas színvonalú szolgáltatásokat. Egységes cégkultúránk integritáson, kiválóságon és professzionalizmuson alapul.
 

Scroll to Top