K+F PROJEKT

Az innovációk új generációjának kifejlesztése

A Fluart küldetése az életminőség javítása és a fertőző betegségek elleni globális küzdelem. Az állandóan változó, gyorsan mutálódó vírusok komoly veszélyt jelentenek az egészségügyi rendszerekre és közösségekre, ahogyan azt az elmúlt 15 év három koronavírus-járványa és a szezonális influenza évente több százezer halálesetének példája is mutatja. Az innovatív vakcinák kiemelkedő fontosságúak, hogy védelmet nyújtsanak nemcsak a jelenlegi törzsek ellen, hanem a jövőbeli változatok ellen is, ezzel megelőzve hasonló válságokat a jövőben.

K+F PROJEKT

Bakteriofág projekt

A bakteriofágok a baktériumok vírusai, azaz célzottan képesek megfelelő körülmények között eliminálni az akár patogén kórokozókat. Ezen oknál fogva számos olyan területen használhatóak, amelyek kritikusnak számítanak. Európában évente mintegy négyszázezer olyan fertőzés történik, amit kórházi eredetű antibiotikum-rezisztens baktériumtörzsek idéznek elő. Ebből megközelítően negyvenezer halálos kimenetelű. Bakteriofág-terápiával az esetek túlnyomó többsége megelőzhető lehetne. Ezirányú fejlesztéseink célja a nozokómiális fertőzések csökkentése.

K+F PROJEKT

Fluart innovatív iparági jelenléte

Az influenza oltóanyaggal kapcsolatos folyamatos kutatási és fejlesztési munkánk mellett, számos innovatív területén folytatunk kutatásokat a különböző vírusos és bakteriális kihívást jelentő kórokozók kezelése terén. Az innováció és a kiválóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségünkkel folyamatosan feszegetjük a lehetőségek határait a preventív orvoslás területén, és arra törekszünk, hogy javítsuk az emberek életminőségét. Számos iparágban fut hasznos kutatási projektünk, beleértve a gyógyszeripari, a biotechnológiai, az élelmiszeripari, az állategészségügyi, a kozmetikai és az élelmiszergyártási területen.

Állategészségügy

A globális állategészségügyi piac az elmúlt 10 évben jelentős fejlődésen ment keresztül, a háziállatok, a tejelő, haszonállatok területén. Az állatgyógyászati készítmények, oltóanyagok és egyéb állategészségügyi gyógytermékek kutatásával, fejlesztésével, gyártásával költséghatékony megoldásokat fejlesztünk az állatok egészségének és jólétének átalakítására, valamint a emberi fogyasztásra szánt haszonállatok egészségvédelme érdekében.

Gyógyszeripar és biotechnológia

A Fluart egy a multidiszciplináris szakértelem és az integrált gyógyszerkutatás és fejlesztés területén, több mint 33 éves tapasztalattal rendelkező innovatív gyógyszeripari vállalat, amely humán vakcinák előállítására, kutatására és fejlesztésére specializálódott. Ezen kívül a vállalat képes kis volumenű biológiai termékek és API-k GMP körülmények közötti előállítására, valamint pre-klinikai és klinikai vizsgálati minták gyártására. A vállalat képes GMP-alapú szerződéses fejlesztésre és gyártásra potenciális partnerei számára, amely magában foglalja a gyártási tevékenységeket, a minőségellenőrzést, a logisztikát és a teljes dokumentációt.

Élelmiszeripar

A világ fejlődő piacain a megfizethető élelmiszerek iránti növekvő igény arra késztette a táplálkozási vállalatokat, hogy kutatási partnerekre összpontosítsanak annak érdekében, hogy kielégítsék ezt a növekvő keresletet. A Fluart korszerű képességeket fejlesztett ki a táplálkozáskutatás iránti növekvő kereslet támogatására, ezért a pre-klinikai és klinikai területekre kiterjedő szolgáltatásokat kínál az általános és orvosi táplálkozáskutatási törekvésekhez.

Pipeline – a holnap innovációinak létrehozása már ma

A világnak sürgősen szüksége van új eszközökre, amelyek segíthetnek megoldani a legnagyobb fertőző betegségekkel kapcsolatos kihívásokat. A Fluart-nál egyedülálló technológiánkat alkalmazzuk a jelenlegi és az újonnan megjelenő veszélyek kezelésére. Az alábbi táblázat felsorolja kiválasztott kutatási és fejlesztési prioritásainkat.

Együttműködési lehetőség

Merész tudományos ötletekkel, képességekkel és technológiákkal foglalkozó társszervezetekkel együttműködünk, hogy újító kezeléseket juttassunk el azokhoz, akiknek szükségük van rá. Folyamatosan keresünk új partnerségeket több kulcsfontosságú területen.

Scroll to Top