Tevékenységünk

Vezető szereplők vagyunk a magyar oltóanyag piacon, különösen az influenza elleni vakcinák kutatásában, fejlesztésében és gyártásában. CDMO szolgáltatásaink révén megbízható partnerként klinikai vizsgálatoktól a kereskedelmi gyártásig nyújtunk támogatást. Fejlesztéseink lefedik a bakteriofág kutatást, állategészségügyet és élelmiszeripart is. Gyártásunk a GMP előírásokat követi, biztosítva a zökkenőmentes méretnövelést.

Influenza elleni oltóanyag

Vezető és aktív szereplői vagyunk a magyarországi oltóanyag piacnak. Kiemelkedünk a pandémiás és szezonális influenza elleni oltóanyagok kutatásában, fejlesztésében és aszeptikus gyártásában.

Kutatás és fejlesztés

Jövőbemutató oltóanyagkutatás-és fejlesztés terén elért eredményeink mellett számos ipari ágazat igényeire sikeresen reagálunk fejlesztési projektjeinkkel és teljeskörű szolgáltatásainkkal.

Szerződéses bérgyártás-CDMO

Stratégiai és megbízható partnerként vagyunk jelen a gyógyszertermék-programok bérgyártásában és fejlesztésében, legyen szó kis mennyiségű anyagok klinikai vizsgálatairól vagy kereskedelmi forgalomba hozott termékek gyártásáról.

Technológia transzfer

Gyártástechnológia transzfer programunk 2006-os évben indítottuk el, segítve az alacsony jövedelmű országokat és egészségügyi rendszerüket, saját oltóanyag ellátásuk fejlesztésében. Ez a kezdeményezés interkulturális együttműködést ösztönöz.

Scroll to Top