TECHNOLÓGIA TRANSZFER

Kihívás az oltóanyag gyártásban

A kiváló minőségű oltóanyagok előállítása világszerte rendkívüli technológiai bonyolultságot és felkészültséget igényel. Ennek eredményeként a gyártás szűk körre koncentrálódik, hátrányosan érintve a fejlődő országokat, amelyek kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek a oltóanyag termelés és a hozzáférés miatt. Különösen az influenza elleni oltóanyagok esetében igaz ez, ahol a szezonális igények, illetve a világjárványok fokozzák a kihívásokat.

Fluart Transzfer Program

Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk a oltóanyag technológia terén kialakuló kihívások kezelésében és a globális egészségügyi egyenlőtlenségek csökkentésében.

01

Kihívás

2006-ban, elindítottuk gyártástechnológiai transzfer programjainkat a globális piacon. Ezek a kezdeményezések az alacsony jövedelmű országok saját célú ellátási kapacitásának növelését célozták meg, lehetővé téve számukra, hogy saját nemzeti kapacitásokat fejlesszenek ki a szezonális és pandémiás influenza világjárványok kezelésére.

02

Kezdeményezés

Az ezen kihívásokra adott válaszként a Fluart támogat egy olyan kezdeményezést, amely interkulturális együttműködést hoz létre a oltóanyagtechnológia átadásával és a nemzeti szabályozó hatóságokkal történő együttműködés erősítésével. A kezdeményezés célja, hogy biztosítsa a kiváló minőségű, biztonságos és hatékony vakcinákhoz való hozzáférést a fejlődő országok számára.

03

Kapcsolat

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretne velünk kapcsolatba lépni az innováció és technológiaátadás terén, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

Scroll to Top