FLUART

Az egészségesebb holnapért

Küldetésünk, hogy megőrizzük a vezető, nemzeti járványügyi szakmai szerepünket, valamint a meglévő szaktudásra alapozva új fejlesztéseket valósítsunk meg, ezzel biztosítva a XXI. század elvárásainak megfelelő, magas szakmai színvonalat és hosszú távú előnyöket a hazai előállítású egészségügyi termékek vonatkozásában. Hisszük, hogy tevékenységünkkel, elkötelezettségünkkel és szakértelmünkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy a jelenlegi és a jövő generációi egészségesebb és teljesebb életet élhessenek. A kiváló minőség iránti elkötelezettségünk nem áll meg a szakmai gyakorlat megőrzésénél, hanem kiterjed az innováció térnyerésére, mint a preventív gyógyászat további fejlődésének eszközére.

Jövőkép

Jövőképünk, hogy az influenza elleni vakcinák területén vezető szaktekintélyű cég legyünk. Célunk, hogy ne csak kivételes termékeinkről, hanem a kiválóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségünkről, innovációs szellemünkről és társadalmi felelősségtudatunkról is elismerjenek bennünket. Elképzeléseink szerint az influenza elleni hazai küzdelem nemcsak hatékony, hanem a megelőzésben új mércét állító, magas színvonalú modell is lehet. Ennek a víziónak a megvalósítása érdekében elkötelezettek vagyunk egy mindenki számára kedvezőbb és egészségesebb jövő megteremtése iránt, ahol az influenza fenyegetése már csak emlék, és erőfeszítéseink előnyeit mindenki megtapasztalhatja.

Küldetés

Biztonságos, hatékony és megfizethető influenza elleni oltóanyagokkal ellátni a lakosságot. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a vakcinák milyen fontos szerepet játszanak az emberek egészségének védelmében az influenza komoly fenyegetésével szemben. Fáradhatatlanul dolgozunk annak biztosításán, hogy ezek az oltóanyagok ne csak mindenki számára hozzáférhetőek legyenek, hanem a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek is megfeleljenek.

Scroll to Top