Fluart, mint munkahely

A Fluart-nál elkötelezettek vagyunk a egészség mellett, és nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi és a működési hatékonyságra. Egyénként, csapatként és vállalatként is mélyen hiszünk a céljainkban. A Fluart-nál dolgozó emberek jelentik a vállalkozásunk éltető erejét. Képzettségük, készségeik, tapasztalatuk és minden munkaprojekt iránti elkötelezettségük biztosítja, hogy mindig magas színvonalú kutatási, fejlesztési és gyártási szolgáltatásokat nyújtsunk. Nem mondunk nemet; megoldásokat keresünk és megvalósítjuk a terveinket.

KARRIER

A tehetség kiteljesedése

Az integritás, a kiválóság és a professzionalizmus értékei köré épülő egységes cégkultúra kialakítása fontos része a Fluart munkavállalói értékrendjének.  Arra törekszünk munkáltatóként, hogy bevonzzuk a legjobb tehetségeket, és ösztönző és biztonságos munkakörnyezetet, valamint támogatást nyújtsunk számukra karriercéljaik elérésében.
Cégünkben fontosnak tartjuk a széleskörű tudásbázis kiépítését. Munkánkat egyaránt építjük a fiatal tehetségek friss ismereteire és a tapasztalt munkatársak értékrendjére és szakmai kompetenciáira.

Belső képzések
Külső képzések
Szakmai konferenciákon való részvétel
Nemzetközi projektek
Szervezeten belüli munkakör váltás
Munkavállalói ajánlási program

Munkavállalóink

Ismerje meg munkáltatói statisztikáinkat, hogy betekintést nyerjen a vállalati kultúránkba, csapatunk sokszínűségébe és az alkalmazotti elégedettségbe!

+
teljes alkalmazotti létszám
+
tudományos munkatárs
%
nők aránya a szervezetben

Nyitott pozíciók

Fedezze fel aktuális állásajánlatainkat, ahol lehetősége van csatlakozni dinamikus csapatunkhoz! Ha nem találta meg az Önt érdeklő pozíciót, ne habozzon üzenetet küldeni nekünk, és érdeklődjön a jövőbeli lehetőségekről. Számunkra fontos, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb pozíciót, és örömmel várjuk, hogy velünk együtt fejlődhessen.

Nagyra értékelem, hogy a Fluart támogatja az innovációt és nyitott a növekedési lehetőségekre. Hálás vagyok, hogy egy olyan tisztelettudó és készséges közösségben dolgozhatok, ahol az elkötelezettséget és a lelkesedést értékelik. Meghallgatják a dolgozók visszajelzéseit, és ez számomra fontos.

Edna Maharig – Termelési referens

KARRIER

Egyensúly az életben

A Fluart-nál arra ösztönözzük a munkavállalókat, hogy egyensúlyt teremtsenek karrierjük és magánéletük között. Az innovatív infrastruktúrán, fejlett termelő és K+F létesítményeken kívül még többet tudunk nyújtani a munkavállalóinknak, a teljesebb élethez nyújtott támogatás tekintetében, számos egyéb, a biztonságos és kellemes munkakörnyezet keretében.

Toborzási folyamatunk

Egy új munkahely mellett elköteleződni nagyon fontos döntés. Alapos felvételi folyamatunk van, amely mind Önnek, mind a cégünknek a legjobb lehetőségeket biztosítja e döntés meghozatalához. Alig várjuk, hogy hivatalosan is üdvözölhessük Önt a Fluart-nál. Együtt folytatjuk az emberi életminőség javítását, az innovatív vakcinák révén, ami a Fluart tevékenységének középpontjában áll.

Nyitottak vagyunk az új tehetségekre!

Jelentkezzen hozzánk, még akkor is, ha nincs meghirdetett pozíció! Örömmel fogadjuk érdeklődését és levelét az innováció és a kreativitás jegyében.

Name
Email
Checkbox Title
Message

Az adatlapot sikeresen elküldtük! Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az adatlap elküldése során hiba történt. Kérjük, ellenőrizze újra az összes mezőt.
Scroll to Top