CDMO

Szerződéses bérgyártás és – fejlesztés

Integrált tudományos szolgáltatásaink, a korai felfedezéstől a pre-klinikai vizsgálatokon át

INFLUENZA

Innovatív oltóanyag fejlesztések

Influenza elleni oltóanyag fejlesztések, amelyek új utat mutatnak az orvostudomány és az egészségügy világában

INNOVÁCIÓ

K+F tevékenység

A folyamatos kutatás-fejlesztés révén számos új technológia és terápia kidolgozásában játszunk kulcsszerepet. Szerződéses K+F és gyártási szervezet.

TÖRTÉNETÜNK

Kik vagyunk mi

A Fluart Innovative Vaccines Kft. Magyarország egyetlen olyan gyógyszer-, biotechnológia és élettudományi kutatással foglalkozó vállalkozása, amely 1991 óta úttörő az influenza elleni oltóanyagok kutatásában és gyártásában. Cégünk elkötelezett az egészségügyi innováció iránt és az oltóanyagok széles körben való elérhetőségéhez is hozzájárul. Szerződéses bérgyártóként (CDMO) integrált tudományos szolgáltatásokat is kínálunk.

TEVÉKENYSÉGÜNK

Mivel foglalkozunk

Vezető szereplők vagyunk a magyar oltóanyag piacon, különösen az influenza elleni vakcinák kutatásában, fejlesztésében és gyártásában. CDMO szolgáltatásaink révén megbízható partnerként klinikai vizsgálatoktól a kereskedelmi gyártásig nyújtunk támogatást. Fejlesztéseink lefedik a bakteriofág kutatást, állategészségügyet és élelmiszeripart is. Gyártásunk a GMP előírásokat követi, biztosítva a zökkenőmentes méretnövelést.

Influenza elleni oltóanyagok

Vezető és aktív szereplői vagyunk a magyarországi oltóanyag piacnak. Kiemelkedünk a pandémiás és szezonális influenza elleni oltóanyagok kutatásában, fejlesztésében és aszeptikus gyártásában, biztosítva a magas színvonalú termékeket a hatékony védelem érdekében.

CDMO szolgáltatás

Stratégiai és megbízható partnerként vagyunk jelen a gyógyszertermék-programok területén, legyen szó kis mennyiségű anyagok klinikai vizsgálatairól vagy kereskedelmi forgalomba hozott termékek gyártásáról.

Kutatás és fejlesztés

Jövőbemutató oltóanyagkutatás-és fejlesztés terén elért eredményeink mellett számos ipari ágazat igényeire sikeresen reagálunk fejlesztési projektjeinkkel és teljeskörű szolgáltatásainkkal. Ezek kiterjednek a bakteriofág kutatásra, az állategészségügyre és az élelmiszeriparra is.

Gyártás

Gyártó létesítményeinkben a legújabb nemzetközi GMP (Good Manufacturing Practice) előírásokat és irányelveket alkalmazzuk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a gyártást laboratóriumi szinttől a kereskedelmi méretekig zökkenőmentesen növeljük.

Történetünk számokban

Minden egyes szám mögött valódi eredmények és elkötelezettség áll, ami bizonyítja szakértelmünket és megbízhatóságunkat. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk a preventív orvostudomány fejlődéséhez és az emberi egészség innovatív megoldásokkal történő védelméhez. Számokban mérve, de emberi kapcsolatokban megélve – ez a mi történetünk.

33+ év tapasztalat

az influenza elleni oltóanyag fejlesztésben és gyártásban

35+ millió előállított

influenza elleni oltóanyag

1800 + m2

k+f és gyártási infrastruktúra

12 publikáció

tudományos szaklapokban

50+ partner

tudományos, szakmai együttműködés

Iparágak

Számos iparág igényeit elégítjük ki, beleértve a gyógyszeripari, biotechnológiai, élelmiszeripari, állat-egészségügyi, valamint élelmiszergyártó kutatási projekteket vivő cégeket, innovatív, teljes körű kutatási és fejlesztési szolgáltatásaink és projektjeink által.

K+F projektjeink

A preventív orvostudomány fejlődésének élvonalában járunk, és elkötelezettek vagyunk az emberi egészség innovatív megoldásokkal történő védelme mellett.

Publikációk

Tudományos publikációink a legnevesebb szakmai lapokban jelentek meg.

Szakmai elismerés

Cégünk nemzetközileg is jegyzett és elismert gyártó, rendszeres meghívott résztvevői, előadói vagyunk a WHO szakmai-tudományos rendezvényeinek, folyamatos kapcsolatot és együttműködést tartunk fenn a szakma nemzetközi szervezeteivel (CDC, WHO, ECDC, NIH, EMA, NIBSC).

Kapcsolatfelvétel

Szívesen válaszolunk minden kérdésére. Legyen szó CDMO szolgáltatásainkról, termékeinkről, vagy kutatási projektjeinkről.

KARRIER

A gyógyszeriparban szeretne karriert befutni?

Váljon elkötelezett csapatunk tagjává, akik hazai és nemzetközi ügyfelekkel együttműködve úttörő kutatásokat végeznek. Fedezze fel az izgalmas lehetőségeket a humán oltóanyagok fejlesztése, gyártása és kutatása terén. Csatlakozzon hozzánk olyan projektek előmozdításában, amelyek változást hoznak a gyógyszeripar világában.

Scroll to Top