PARTNEREK

Összefogás az eredményekért

Az úttörő innovációk érdekében való összefogás kiemelkedő fontosságú. A partnerkapcsolatok nem csupán életeket menthetnek, hanem lehetőséget teremtenek a közös innovációra is. Örömmel munkálkodunk olyan úttörőkkel, akik az értékeinket osztják, és együtt koncentrálunk közös céljainkra.

Kutatási és üzletfejlesztési partnerségek

A sikeres együttműködések hosszú múltra tekintenek vissza, külső szervezetekkel partnerséget kötünk, akik osztoznak abban a célunkban, hogy áttöréseket érjünk el, melyek megváltoztatják a betegségek terjedését, lefutását vagy a betegek életét.

Innovátorokkal kialakított partneri kapcsolatokon keresztül ösztönözzük a tudomány fejlődését, és folyamatosan keresünk új partnereket, akik aktívan kutatnak merész tudományos ötleteket, képességeket és technológiákat, hogy innovatív kezeléseket nyújtsanak a rászoruló betegek számára.

INNOVATÍV PROJEKTEK

A fókuszban lévő tudományos területek

Az alábbi területekre összpontosítjuk partnerségi erőfeszítéseinket.

Bakteriofág készítmény / terápia felhasználás
SARS-COV2 technológia
Vírusfertőzések elleni alegység vakcina fejlesztés

Partnerségi modellek

Mi az, amit egy partnerségben keres?

Cégünk rugalmas partnerségi modelleket alkalmaz, amelyek magukban foglalják a kutatási együttműködéseket, tudományos szövetségeket a gyógyszerfejlesztés érdekében, korai szakaszban történő együttműködéseket. Ismerjük meg egymást, és fedezzük fel a szinergiákat, célokat, szükségleteket és képességeket. Együtt talán beteljesíthetjük a jobb egészség és hosszabb élet ígéretét.

Scroll to Top