BEJELENTÉS

Gyógyszerbizonság

A Fluart Innovative Vaccines Kft. elkötelezett aziránt, hogy a gyógyszerbiztonságot prioritásként kezelje a gyógyszer teljes életciklusán keresztül, beleértve a gyógyszerek forgalomba hozatalt követő felügyeletét. Ezért a vonatozó jogszabályok és a Helyes Farmakovigilancia Gyakorlat (GVP) alapján a cég egészére kiterjedő farmakovigilancia minőségbiztosítási rendszert működtet. A forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező termékek előny-kockázat arányát folyamatosan monitorozzuk és nyilvánossá tesszük.

Mellékhatás-bejelentés

A gyógyszerkészítmények használatával kapcsolatos mellékhatások bejelentése elsődleges eszköze annak, hogy a forgalomba hozatali engedély jogosultja és az engedélyező hatóság információt szerezzen egy gyógyszer lehetséges kockázatairól, és szükség esetén olyan intézkedéseket hozzon, melynek segítségével fenntartható a gyógyszer használatának biztonságossága.
A gyógyszerkészítmények alkalmazása kapcsán tapasztalt mellékhatások bejelentésére az egészségügyi szakembereken kívül lehetőségük van a betegeknek és/vagy hozzátartozóiknak is, illetve bárkinek, akinek a gyógyszerhasználattal feltételezhetően összefüggő nemkívánatos hatás a tudomására jut.

01

Online bejelentés

Kérjük, használja az alábbi linkeket a mellékhatások online bejelentéséhez.

02

Postai bejelentés

Választhatja a hagyományos postai utat, kérjük, küldje el kitöltött mellékhatás-nyilatkozatát az alábbi címre.

1506 Budapest, Postafiók: 112.

03

Telefonos bejelentés

Kérjük hívja az alábbi elérhetőségeink egyikét.

+36 26 336 597
+36 20 419 7102

Minőségügyi panaszbejelentés

Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségvédelemre és hálásak vagyunk minden olyan személynek, aki hozzájárul közösségünk egészségéhez. Amennyiben általános panaszát szeretné bejelenteni, kérjük, használja ezt az űrlapot. Köszönjük együttműködését és odafigyelését az egészségügyi kérdésekben.

Name
Email
Phone
Message

Az adatlapot sikeresen elküldtük! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Az adatlap elküldése során hiba történt. Kérjük, ellenőrizze újra az összes mezőt.
Scroll to Top